Telefonszám Solymosi Konrád 06-30/738-3909
Email solymosikonrad@gmail.com

Vendégházunk

Kék Sólyom Vendégház – Magyarország – Borsod Abaúj Zemplén megye – Bükkszentkereszt

Szeretne egy csendes hegyi faluban, festői környezetben pihenni?

* Vendégházunkban Bükkszentkereszten és környékén mindezt megtalálja!

Bükkszentkereszt környezetének, kristálytiszta levegőjének, jó klímájának köszönheti hírnevét. Észak-Kelet-Magyarországon, a Bükk-hegységben, Miskolctól néhány kilométerre található. 600 m átlagmagasságban fekszik hegyek által körülzárt völgykatlanban. Magyarország egyik legmagasabban IMG_3636elhelyezkedő települése. Tiszta, gyógyhatású levegője több betegség gyógyulását segíti elő (asthma, légzési nehézségek, vérszegénység, idegi kimerültség).

A csend és a nyugalom a kikapcsolódás teljes élményét nyújtja mindazoknak, akik a mindennapi stressz után megnyugvásra, pihenésre vágynak. Emellett kitűnő lehetőség nyílik azok számára, akik mozogni vagy sportolni szeretnének hegyvidéki, erdei környezetben. A hegyekkel körbezárt völgykatlanban épült faluban és környékén a hóréteg vastagsága január–februárban rendszeresen eléri a 30–40 cm-t.

Vendégházunk egész évben képes vendégeket fogadni és összesen 17 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

Miért kitűnő szálláshely a Kék Sólyom Vendégház?

Mert új építésű vendégházunkban egy külön bejáratú, földszinti, korszerűen felszerelt igényesen kialakított apartman és 3 emeleti szoba + egy konyha várja a kedves vendégeinket.

A konyhákban az étkezésekhez szükséges eszközök vendégeink rendelkezésére állnak.

Otthonosan berendezett vendégházunkat, kerti közösségi helyiségünket és az egész környezetet úgy alakítottuk ki, hogy minden vendégünk pihenését és kikapcsolódását szolgálja.

Grillezés

A vendégház teraszán egy nyitott grillező hely található, ahol fa asztalok és padok állnak rendelkezésre egy kitűnő hangulatú grill-party megrendezéséhez egy egész napos túra után, ahova akár esős időben is ki lehet ülni családtagokkal vagy barátokkal, itt kényelmesen lehet étkezni is vagy beszélgetni és közben beszívni a csodálatosan tiszta levegőt, esténként pedig élvezni a naplementét.


Foglalás:

  • minimum 3 fő
  • minimum 2 éjszaka esetén!